copy / blog / update

Regelmatig nieuwe content plaatsen kost tijd. Tijd die u wellicht niet heeft en beter kunt en wilt besteden in uw eigen winkel. Dit onderdeel nemen wij voor u uit handen met de focus op: Meer bezoekers, hogere verkoopcijfers.

Digitale magazines
Een mix van verrassende campagne beelden, eigen footage en vrijstaande lookbook beelden zorgen voor een prachtige vertegenwoordiging én catalogus van jouw winkel. Het team van Kubus selecteert deze beelden aan de hand van jouw suggesties (belangrijkste merken voor de winkel) en ons team van designers en marketeers brengen dit samen tot één geheel: jouw eigen magazine.
Modeblog
2 x per maand wordt een blog geplaatst met hierin het laatste nieuws op fashiongebied. Dat wil zeggen; een merk of trend wordt uitgelicht en er worden praktische fashiontips gedeeld. In deze blog spelen trefwoorden een cruciale rol. Immers wordt u gevonden op de juiste keywords. De blog wordt verrijkt met een collage/afbeelding die een goede impressie geeft van hetgeen zojuist beschreven.
Updates
Updates zijn korte stukjes tekst met de laatste nieuwtjes. Hierin wordt verteld welke collecties onlangs aan uw assortiment zijn toegevoegd, welke nieuwe merken u dit seizoen heeft ingekocht én wat de trends van het seizoen zijn.